Szolgáltatásaink

Hulladékfeldolgozás

Hulladék kezelési engedéllyel rendelkező telephelyünkön az építési törmelékből (sittből) kiválogatjuk az egyéb hulladékokat. Rakodó munkagépeinkkel a tiszta sittet 23 m³ elszállítására alkalmas hulladék szállító kamionra rakjuk és a megfelelő engedéllyel rendelkező építési törmelék lerakóba szállítjuk. A kiválogatott újrahasznosítható hulladékokat (pl. fahulladék, fémhulladék, papírhulladék), újrahasznosító telepekre szállítjuk. A kerti hulladékokat, vagy egyéb növényi hulladékokat komposztáló telepekre szállítjuk.

Vállaljuk fahulladék, fémhulladék, papírhulladék, kerti hulladék, zöldhulladék, építési hulladék, bontási törmelék elszállítását olcsón és gyorsan!

Éves szintem 142 ezer tonna hulladékot dolgozunk fel, fogadunk be és szállítunk tovább. Ugyanúgy fogadjuk az ipari méretekben gondolkodó ügyfeleinket, mint a lakossági ügyfeleket. Megfelelő egyeztetést követően kisteherautós, utánfutós lakossági partnereinket is kiszolgáljuk, hozzánk behozhatják az ingatlanuk felújításánál keletkező sittet vagy a lomtalanításokból származó hulladékot. Munkatársaink váltott műszakban dolgoznak, így bármikor tudják fogadni ügyfeleinket, sőt kérésre még az esti órákban is nyitva tartunk, vállalva a napi tizennyolc órás rendelkezésre állást.

A hozzánk bekerült hulladékot tároljuk, szétválogatjuk, rendszerezzük és újrafelhasználásra tovább is szállítjuk, akár hatalmas mennyiségben is. A válogatás nem ad hoc jellegű, hanem szakszerű és az előírásokat pontosan betartó folyamat. Különválasztjuk a még felhasználható építési törmeléket, téglát, betondarabokat, külön szedjük a műanyagot, a fát, a fémet és a további felhasználásra alkalmatlan szemetet is. Ez utóbbi mindössze tíz százalékát teszi ki a nálunk évente megforduló gigantikus mennyiségű hulladéknak